Zonnepanelen Zeggemeen, Harderwijk

Geachte heren Lubbers, beste Dik en Stefan,

Ik wil jullie graag danken voor de snelle en soepele levering. Ook graag nogmaals mijn complimenten voor het nakomen van gemaakte afspraken, de menselijke benadering en het prettige persoonlijke contact.
Als wij in de toekomst nog eens werk willen uitbesteden zullen wij jullie opnieuw benaderen.

Met vriendelijke groet,

Ron. J.M. van Haastere

 

Zonnepanelen Drielanden, Harderwijk

Het was vandaag een grijze dag, dit terwijl het eind juni is en je eigenlijk verwacht dat het stralend weer zo zijn. Je weet wel van dat weer waarbij je ’s avonds lekker buiten kunt eten en tot laat in de avond buiten kunt genieten van een zwoele avond.

Nu we sinds kort een dak vol met zonnepanelen hebben, hebben we een extra reden om te hopen op veel zon. Want veel zon betekent veel opbrengst aan energie en dat willen we natuurlijk ook.

Als ik na het werk thuis kom ga ik altijd even gauw kijken wat de opbrengst van die dag en wat me telkens weer opvalt, is dat ook als het een grijze dag is je nog wel opbrengst hebt, leuk he.

De zonnepanelen zijn geplaatst door CDS bouw, Stefan en zijn vader hebben in een lange dag de hele installatie geplaatst. Ze zijn er aan begonnen en door gegaan tot dat het klaar en opgeruimd is. Dat is wel prettig dat je je huis weer netjes aantreft. Ook de service was prima, het voorgesprek was duidelijk, maar ook een klein probleem met de omvormer werd netjes verholpen.

Kort om wij zijn te vreden en o ja, in 2 weken al 240 KWH geproduceerd en dat met het slechte weer.

Alex

Naast onze andere werkzaamheden leveren en plaatsen wij ook zonnepanelen. Wij maken ons hard voor goede kwaliteit, deskundige plaatsing, goede service en een scherpe prijs.

Solar installaties

Meest recente projecten