Solar Informatie

Terug naar de homepagina

Zonnepanelen bieden u de mogelijkheid uw energiekosten fors te verlagen. Om deze reden is het een steeds vaker voorkomend gespreksonderwerp en zien we ook dat steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen.
Als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen en wilt weten hoe u een goede keuze kunt maken staat u voor een flinke uitdaging. Vanwege de grote hoeveelheid aanbieders en het grote aanbod aan merken van bijvoorbeeld panelen en omvormers is het erg lastig om tot een keuze te komen die past bij uw behoeften.

Door middel van kwalitatief goede producten, kennis en ervaring willen wij ons onderscheiden, maar desondanks tegen een reële prijs. U kunt van ons eerlijk advies verwachten dat is afgestemd op uw gebruik, de mogelijkheden van uw dak en al uw verdere wensen. Verder mag u rekenen op deskundige installatie en waar nodig ook nog service achteraf.

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie kunt verder kijken op de site, maar kunt u ook gerust contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Naast onze andere werkzaamheden leveren en plaatsen wij ook zonnepanelen. Wij maken ons hard voor goede kwaliteit, deskundige plaatsing, goede service en een scherpe prijs.

Solar installaties

Meest recente projecten